Despre Noi

THR GRILL

Un restaurant creat cu mult suflet pentru toate categoriile de oaspeti si gandit pana la ultimul detaliu. Locaţia restaurantului este un plus ce merită menţionat, fiind situat in zona centrala a orasului Curtea de Arges.
Incepeti ziua cu un mic dejun savuros in restaurantul THR FOOD CONCEPT.
Pornind de la sloganul „Tradiție bazată pe respect pentru client”, restaurantul ofera un bogat şi variat sortiment de preparate şi băuturi. Bucatele din meniu sunt unul din aspectele de bază cu care ne mandrim. Am ales cea mai bine pregatita echipa ce va sta la dispozitie, fiind in permanenta supraveghere a bucatarului sef cu o experienta vasta, care îmbina perfect tradiţiile muntenesti cu influenţele culinare moderne, iar preţurile si calitatea vă vor uimi plăcut.
Personalul atent va sta la dispozitie oferindu-va servicii ireprosabile.
Pentru pranz si cina puteti alege preparatele restaurantul nostru ce va ofera posibilitatea de a servi masa in conditii de liniste si confort, prin ambianţa mediului interior-- iata reteta de succes a unei zile perfecte.
Deasemenea va putem pune la dispozitie o sala de conferinta, la crearea careia am luat in calcul toate aspectele unui eveniment perfect, avand ca scop satisfacţia maxima si confortul oaspeţilor.

 • Mic dejun

  8.00 am 10.00 am
 • Pranz

  1.00 pm 2.00 pm
 • Cină

  7.00 pm 9.00 pm
 • Desert

  Toată ziua
X