25 Feb

BERE ROCK

La Restaurant THR Grill din Curtea De Arges BERE ROCK

BEREA ROCK , o bere autohtona s-a lansat la Restaurant THR GRILL din Curtea de Arges, pe care il gasiti pe Bulevardul Basarabiilor ,nr 125.

Aceasta bautura este fabricata intr-un sat Romanesc din zona Argesului in Comuna ”Suici” .

Va asteptam cu 4 SORTIMENTE din acest produs, ce au un grad ridicat de calitate, si o aroma imbietoare intr-un gust adevarat de bere.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 BERE BOLNDA

CASCADE SINGLE HOP ALE ROCK & BEER

 

Bere artizanala nefiltrata , nepasteurizata, CO, din fermentatie naturala. Refermentare in sticla. Calitatile florale si citrice ale hameiului cascade il face sa fie cel mai popular hamei folosit in fabricarea berii artizanale, este mai subtil ca altre varietati citrice, cu o nota placuta de strugure.

   Ingrediente :apa, malt, hamei, drojdie de bere .

 

2. BERE ROSIE

ARROGANT IRISH RED ALE

Bere artizanala nefiltrata , nepasteurizata, CO, din fermentatie naturala. Refermentare in sticla. Arrogant irish red ale este o bere cu gust apropiat de berea Bitter englezeasca. Este o bere cu gust de malt si culoare rosie.

      Ingrediente:apa, malt,  hamei, drojdie de bere.

 

 

3 . BERE NEAGRA

VANILLA BOURBON STOUT

Bere artizanala nefiltrata , nepasteurizata, CO, din fermentatie naturala. Refermentare in sticla. Vanilla Bourbon Stout este o bere neagra ce combina aroma bogata de malt tostat cu o subtila aroma de vanilie si un final de bon dulce.

     Ingrediente: whiskei bourbon, vanilie, apa, malt, hamei, drojdie de bere.

 

  1. 4. BERE BLONDA

AMARILLO SINGLE HOP ALE

Bere artizanala nefiltrata , nepasteurizata, CO, din fermentatie naturala. Refermentare in sticla. Amarillo este o varietate de hamei mai acru , cu puternice arome citrice.

  Ingrediente:apa, malt,  hamei, drojdie de bere.

    

 

  ROCK BEER da tonul unei adevarate petreceri , facandu-te sa te simti mult mai bine .

THR GRILL da startul . Senzatia placuta a berii te destinge ,fiind un produs nelipsit pe care trebuie sa il incercati, la noi in restaurant !

Haideti sa degustati toate cele 4 SORTIMENTE , convingeti-va singuri , si descoperiti aceasta BAUTURA RAFINATA.

 

 

 

 

Leave a Reply