25 Feb

Valentine`s Day LA THR

THR TEAM iti pregateste o seara romantica asa cum iti doresti!

0741 567 750/0733 065 518/ 0248 729/67

Valentine`s Day

Semnificatia zilei…

 

In fiecare an pe data de 14 februarie este sarbatorita ”Ziua Indragostitilor”, sau ” Valentine`s Day”!

Semnificatia acestei zile difera de la o tara la alta si de-a lungul timpului fiecare zona si-a creat propiile traditii !

Spre exemplu , sunt zone in care de Sfantul Valentin se sarbatoreste iubirea, insa nu iubirea dintre soti sau partenerii de cuplu, ci dragostea dinte prieteni si famile !

La noi  Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiţilor este o sărbătoare importata în Romania după 1990. Ziua Îndrăgostiţilor, şi-a luat numele de la un preot ce a fost martirizat în 14 februarie, de către împăratul Claudius II Gothicus. Preotul a fost ucis pentru că ar fi oficiat căsătorii în secret fără ştiinţa împăratului. Legenda spune preotul ar fi încheiat cu formula “de la Valentinul tău o scrisoare către fiica paznicului închisorii în care se afla , de care se îndrăgostise.

Ziua de 14 februarie este ziua în care partenerul nostru, fie el prieten(ă), logodnic(ă), soţ(ie) devine ”Valentin”, simbol al jertfei pentru iubire.

De Sfântul Valentin, păstrând tradiția, tinerii transmit mesaje de dragoste si ii isi fac cadouri ca simbol al iubirii ce si-o poarta unul fata de celalat.

THR team iti propune cea mai avantajoasa oferta din Curtea de Arges pentru a petrece aceasta  sarbatoare intr-un cadru intim si elegant , pregatit special pentru tine si partenarul ori partena ta!

Cazare camera dubla ,matrimoniala la super pret (150lei/noapte)!

Cina romantica la 35 lei de persoana cu un meniu pregatit special pentru voi si  din partea noastra va oferim un cocktail  la alegere!

Iar a doua zi te asteptam cu un mic dejun delicios,gratuit , la noi in restaurant!

Leave a Reply